Bio

idag har jag bara varit hemma ett litet tag, jag for på ett vi unga möte klockan halv ett  sen har jag inte varit hemma nå mer.
efter mötet fick vi mat och efterrätt sen for vi på bio.


SNÖ!!

äntligen har den första snön kommit. Jag älskar snö!, Dolly tycker att det är jättekul och försökte slicka upp all snö :D
tyckte nog att det blev lite för kallt till slut. hon vägrade att gå in sen, hon skulle vara ute och leka i det tunna lagret snö vi fick imorse.

Bursjön

vi har nyss kommit från Bursjön, ett jätte bra och mysigt ställe.Jag var där med farmor, farfar ,Ulf ,pappa ,mamma, å Dolly fick vara med Simon Bamse å Tyson, dom lekade och hade det bra men dom är lite för gamla så dom hann inte riktigt med Dollys fart.

Nu är vi hemma mamma  lagar mat, jag har lov PUH! det behövdes efter att ha gått i skolan i ca två månader.
Jag har inte haft tid med att skriva i bloggen på ett bra tag pga läxa å träningar så nu den här veckan har jag nästan all tid i världen att skriva i bloggen!


jobba jobba jooobba!!

jag ska ut och jobba nu ,jag tar med mig dolly som kan hjälpa mig lite =)
ska gräva bort en hel del jord från stenpariet, det tycker dolly är roligt. det har ju varit blommor där förut  men vi har inte lagt ner nån tid på den där rabatten så det är bara igenväxt.

ca 11 månader

nu väger Dolly ca 35.5
 

lite dagsfärska bilderska ut i det fina vädret.

fint väder idag, ska ut och gå lite.

spårövning

Idag så la pappa upp ett spår som Dolly fick spåra, sex pinnar som fick ligga i ca 45 min. spåret var ca 600 meter.Hon hittade fem pinnar .Hon ÄLSKAR att spåra!
 

bilder från båtresan till HärnösandNu har ...

Nu har jag inte varit inne på lång, lång tid. Men den här dagen  startade segt, satt framför tv:en ett bra tag men sen tog jag och mamma och Dolly en långpromenad  i skogen och snabb hittade hon ett älgben men den hade hon inte tid med att äta på satt hon fick lämna den på stigen på väg upp mot vattenkällan...när vi kom till vattenkällan satte vi oss ner på brunnslocket och tog oss varsin mandarin.Sen när vi nästan var framme till vägen som vi skulle fortsätta gå, så träffade Dolly en hund som vi kände så då fick vi fika och hundarna fick leka. Nu är Dolly pappa och Albin (granne) på väg upp till
Husum för att hämta kristian som har varit hos en kompis.

RSS 2.0